AAA

COVID-19 | 03.12.2020 18:50 > 03.12 18:50

Vlada Srbije uvodi karticu pogodnosti 'Za naše heroje' za sve u sistemu KOVID-19

Članovi Vlade Srbije su danas usvojili zaključak o uspostavljanju privremenog projekta Kartica pogodnosti "Za naše heroje" za zaposlene, radno angažovane i volontere u sistemu KOVID-19.

U saopštenju o tome piše da će imaoci te kartice "ostvariti pogodnosti prilikom plaćanja roba i usluga kod privrednih društava, pravnih lica, preduzetnika, ustanova i partnerskih kompanija sa kojima će biti potpisan protokol o saradnji".
Imaoci kartice dobiće i "prednost pri ostvarivanju prava i dobijanju usluga u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite".

Kartice će biti personalizovane i moći će da se koriste na celoj teritoriji Srbije, bez obzira na mesto prebivališta korisnika.

Program podrške "Za naše heroje" realizuje se u saradnji s Privrednom komorom Srbije, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Mere i aktivnosti povezane s karticom pogodnosti "Za naše heroje" biće privremene, zavisno od trajanja pandemije bolesti KOVID-19, izazvane korona virusom.

Vlada Srbije je pozvala sve zainteresovane da se kao partneri uključe u program "Za naše heroje", kako bi se "zdravstvenim radnicima i svima koji su angažovani u sistemu KOVID-19 iskazalo poštovanje i zahvalnost za njihovu svakodnevnu posvećenost očuvanju zdravlja i života gradjana" piše u saopštenju.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.