AAA

REGION | 15.12.2019 20:20 > 15.12 21:50

Preminuo policajac koji je danas ranjen kod Herceg Novog

Službenik crnogorske granične policije koji je ranjen prilikom pivodjenja kosovskog državljanina u Igalu kod Herceg Novog preminuo je u bolnici u Risnu, objavili su večeras podgorički mediji.

Policajac M.L. teško je ranjen danas u Igalu pri pokušaju privodjenja tri osobe koje nisu imale lična dokumenta, saopšteno je ranije iz policije.

Napadači su pobegli ka graničnom pojasu ka Hrvatskoj, ali su uhapšeni. Policajac je sa povredama opasnim po život operisan u bolnici u Risnu, ali je preminuo od posledica ranjavanja.

Policija je nakon potere u Sutorini kod Herceg Novog uhapsila troje kosovskih državljana, dva muškarca i ženu, koje sumnjiči da su napadač i saučesnici u napadu na policajca, javili su večeras mediji.

Mediji su naveli da je u poteri i tokom hapšenja ranjen jedan od kosovskih državljana, te da je van životne opasnosti. Policija se do sada nije oglasila sa detaljima hapšenja.

Tokom potere u saobraćajnoj nezgodi oštećeni su policijsko vozilo i kamion gradskog preduzeća "Čistoća", a deo Igala je duže vremena bio pod blokadom, preneli su mediji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.