AAA

REGION | 18.01.2020 14:55 > 18.01 15:25

Državljanin Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3, kod Velike Kopanice, u Hrvatskoj, danas je poginuo jedan 52-godišnji državljanin Srbije, a pet osoba je ozledjeno, saopštila je policija u Slavonskom brodu.

Nesreća se dogodila jutros oko 4,30 sati na južnoj strani kolovozne trake A3, kod Velike Kopanice, prenela je agencija Hina.

Utvrđeno je da je nesreću prouzrokovao 57-godišnji vozač jednog automobila švacarskih oznaka, zbog nedržanja dovoljnog razmaka, te je otpozadi naleteo na automobil pulskih registracija, kojeg je vozio jedan 72-godišnjak.

Automobil pulskih registracija je od siline udara odbačen unapred, te je udario u dva stubića sa saobraćajnim znacima i zaštitnu odbojnu ogradu.

Poginuo je 52-godišnji državljanin Srbije, suvozač iz automobila švajcarskih oznaka. Teško su povredjeni 57-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz tog automobila.

U automobilu pulskih registracija je teško ozledjena 68-godišnja putnica, a lakše su ozledjeni 73-godišnji vozač i 40-godišnja putnica.

Policija će protiv 57-godišnjeg vozača automobila švajcarskih oznaka, koji je prouzrokovao nesreću, podneti krivičnu prijavu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.