AAA

HRONIKA | 20.05.2019 14:05 > 20.05 18:48

Pirotska policija uhapsila osobu zbog lažne dojave o bombi u Tigru

Povodom anonimne dojave o navodno podmetnutoj bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu policija je pregledala sve proizvodne pogone i krug fabrike i potvrdila da se u krugu fabrike ne nalazi bilo kakva eksplozivna naprava, saopšteno je danas iz Službe za komunikacije "Tigar Tajersa".

U saopštenju se dodaje da se ponovo pokreće proizvodnja i da je planirano da puna proizvodna aktivnost bude postignuta sutra u prvoj smeni.

"Isporuke prema kupcima su nastavljene u 18 sati", navodi se u saopštenju.

Ranije danas iz kompanije je saopšteno da su jutros u sedam sati primili anonimnu dojavu o navodno postavljenoj bombi u fabrici i da su poštujući proceduru, odmah obavestili Policijsku upravu Pirot i organizovana je evakuacija zaposlenih.

Podsećamo da je vlasnik kompanije "Tigar Tajers" francuski "Mišelin".

Pirotska policija uhapsila osobu zbog lažne dojave o bombi u Tigru
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su N.V. (28) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštila je Policijska uprava Pirot.

U saopštenju se navodi da se N.V. sumnjiči da je jutros poslao sms poruku šefu obezbeđenja kompanije „Tigar Tajers“ u Pirotu u kojoj navodi da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati.

Policija je izvršila pregled lica mesta i tom prilikom nisu pronađene eksplozivne naprave, kaže se u saopštenjuu Policijske uprave Pirot.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.