AAA

HRONIKA | 23.05.2019 11:25 > 23.05 11:25

Niš: Tuča gostiju i domaćina na slavi, a osveta paljenje automobila

 Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S.B. (47) završila se svadjom i tučom domaćina i gostiju, nakon čega je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.U tuči su učestvovali gosti N.R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj.M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N.R.

"Posle kraće svadje i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil "fiat". Da bi mu se osvetio, S.B. je automobil polio benzinom i zapalio ga", kazali su u policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg dogadjaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o dogadjaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tudje stvari.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.