AAA

HRONIKA | 06.11.2019 18:00 > 06.11 18:28

Šešelj isključen sa sudjenja Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić


Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića Jutke na sudjenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa na sudjenju.

Sudjenje bivšem predsedniku Opštine Brus zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, danas je nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Šešelj je isključen zbog nepoštovanja suda pošto je, kako je rekao, ukazao na neregularnosti u procesu i na "pravno neznanje" advokata Borivoja Borovića koji zastupa Mariju Lukić.

Borović je, naveo je Šešelj, pripisovao Jeličiću da je kao predsednik opštine bio nadležan za slučaj nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, dok je Šešelj obrazlagao da nadležnost nije na predsedniku opštine već na Ministarstvu gradjevinarstva, te da je zbog toga isključen sa sudjenja.

Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo seksualno uznemiravanje Marije Lukić deluje nemoguće, da je to "podvala i hajka" na Jeličića, a Mariju Lukić je optužio da je proces pokrenula iz lične koristi.
Ceo VIDEO materijal možete da pronađete OVDE

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.