AAA

HRONIKA | 18.04.2021 08:15 > 18.04 08:15

Pet vozila Gradske čistoće izgorelo jutros u požaru

U požaru u pogonu Gradske čistoće u Beogradu jutros oko 3.00 izgorelo je pet vozila, a povredjenih nema, rekao je direktor tog preduzeća Marko Popadić.

On je za RTS rekao da su izgoreli kamioni Gradske čistoće parkirani u pogonu otpada u Višnjičkoj ulici, ali da niko od radnika, niti stanara koji žive u blizini nije povredjen.
Hitna pomoć zbrinula je na licu mesta jednog vatrogasca koji je učestvovao u gašenju požara i tokom intervencije se nagutao dima, rečeno je u toj službi.

"Do požara je došlo oko 2.50 kada se zapalilo pet vozila JКP Gradska čistoća. Brzom intervencijom vatrogasne jedinice koji su došli sa šest vozila, a požar je gasilo 20 vatrogasaca, izbegnuta je veća materijalna šteta, koja je veoma velika", ističe Popadić.

Prema njegovim rečima, od pet kamiona kojima je pričinjena totalna materijalna šteta tri kamiona su nabavljena pre samo sedam, osam meseci, jedno vozilo je iz 2012, a drugo iz 2010. godine.

"Očekujemo da istraga pokaže šta je uzrok požara", dodaje Popadić i dodao da su nadležni bili na licu mesta i obavljen je uvidjaj.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.