AAA

HRONIKA | 24.09.2021 14:50 > 24.09 17:54

Autobus uleteo u dečje igralište u Zemunu, petoro dece povredjeno, jedna devojčica na intenzivnoj nezi.

Više osoba, medju kojima je četvoro dece, povređeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu.

Autobus na liniji 45 privatnog prevoznika izgubio je kontrolu i uleteo u dečje igralište u Krajiškoj ulici kod broja 71 u Zemunu oko 13 časova i 35 minuta.
Povredjeno je više osoba, medju kojima je četvoro dece.

Troje dece je prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj, jedna osoba u Zemunsku bolnicu i jedna se naknadno javila u bolnicu.

Povredjene su i dve osobe koje su se nalazile u autobusu.

Niko od povredjenih nije životno ugrožen.

Konzorcijum privatnih prevoznika naveo je da vozač autobusa nije pobegao sa mesta incidenta, već da je otišao do obližnje okretnice autobusa kako bi otpravnici prijavio šta se dogodilo.

On trenutno daje izjavu policiji.


Radojičić: Jedna devojčica na intenzivnoj nezi nakon što je autobus uleteo na igralište u Zemunu

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je dvogodišnja devojčica, povredjena kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, zadržana na intenzivnoj nezi na Dečjoj klinici u Tiršovoj, ali da ona nije životno ugrožena.

"Ona nije životno ugrožena, svesna je, ali s obzirom da ima prelom noge i povredu glave, bolje je da bude na odeljenju intenzivne nege i pod budnim okom lekara", rekao je Radojičić za Radio-televiziju Srbije.

On je istakao da je i ostalo troje povredjene dece pregledano u Tiršovoj i da su ona puštena na kućno lečenje.

Dvoje odraslih, povredjenih u nesreći, još uvek su na dijagnostici u Zemunskoj bolnici, ali prema rečima gradonačelnika, nisu životno ugroženi i verovatno će biti pušteni na kućno lečenje.

Više osoba, medju kojima je četvoro dece, povredjeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu.

Autobus privatnog prevoznika izgubio je kontrolu i uleteo u dečje igralište u Krajiškoj ulici kod broja 71 u Zemunu oko 13 časova i 35 minuta.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.