AAA

HRONIKA | 21.10.2021 08:30 > 21.10 08:38

Naslovne strane za četvrtak, 21. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 21. oktobar najviše pišu o uvodjenju kovid propusnica, o srednjoškolcu koji je preminuo od posledica infekcije korona virusom, Velikom školskom času u Šumaricama, izveštaju Evropske komisije.

ALO List piše o novoj meri Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa "U noćni provod s propusnicom".
BLIC U tekstu "Ko je naredjivao, a ko sprovodio prisluškivanje predsednika" list piše o navodnom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "U noćni provod samo sa kovid propusnicom" o najnovijoj meri republičkog Kriznog štaba.

VEČERNJE NOVOSTI O uvodjenju kovid propusnica u Srbiji u tekstu "Krizni štab prelomio: U kafane i klubove uz propusnicu posle 22.00". Povodom 80. godišnjice streljanja djaka u Kragujevcu pod naslovom "Večni šum Šumarica".

DANAS "Noćne 'ulaznice' umesto novog zatvaranja" o uvodjenju kovid propusnica. O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa glumcem Džonijem Depom u tekstu "Susret za podizanje rejtinga".

INFORMER O kovid propusnicama, novoj protivepidemijskoj meri "Noćni život samo sa vakcinom". Poseta glumca Džonija Depa Beogradu "Džoni nam žickao cigarete".

KURIR Akademik Matija Bećković za list "Knjiga će nadživeti sve moderne medije". O kovid propusnicama "Sve o digitalnim sertifikatima: kako ih dobiti, kad važe, ko ih kontroliše...".

POLITIKA O smrti srednjoškolca u Kruševcu, list piše u tekstu "Dečak star 16 godina izgubio bitku sa koronom". Pod naslovom "Dobar znak iz Brisela na putu Srbije u EU", o izveštaju Evropske komisije.

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.