AAA

HRONIKA | 22.04.2017 13:20 > 22.04 13:52

Policija: U požaru na automobilu u Odžacima nema elemenata krivičnog dela

Policija u Somoru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštini Miroslava Ilića, i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela.

U policiji je agenciji Beta rečeno da se auto "samozapalio" oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto potpuno izgoreo.

Po nezavaničnim informacijama, druga eksplozija desila se jer plinska boca u automobilu nije bila zatvorena, te je zbog curenja plina došlo do "novog samozapaljenja auta".

U policiji je rečeno da po toku istrage nema elemenata krivičnog dela, ali da će detalji biti poznati kada rad policije bude u potpunosti završen.

Ilić je odbornik Demokratske stranke (DS) u Odžacima, a kako je ranije rekao za Betu, već je bio na meti napada tokom kampanje na prethodnim pokrajinskim izborima.

Kako je naveo, tada su ga napali aktivisti Srpske napredne stranke, koji su mu "poslali batinaše".

U Odžacima se ovog vikenda održavaju lokalni izbori, a Ilić je na listi "Demokratska stranka Aleksandar Dikić" na kojoj su i predstavnici Romske partije i Demokratskog saveza vojvodjanskih Hrvata.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.