AAA

HRONIKA | 02.08.2017 11:40 > 02.08 12:05

Havarija u fabrici Milan Blagojević u Lučanima, dva radnika povredjena

U fabrici namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima jutros je došlo do havarije u kojoj su dva radnika povredjena, ali njihove povrede nisu opasne po život, nezvanično saznaje agencija Beta.

Incident se dogodio oko 8.00, povredjeni radnici prebačeni su na Urgentno odeljenje čačanske bolnice.

Vršilac dužnosti direktora te zdravstvene ustanove Radoslav Milošević kazao je agenciji Beta da su radnici u stabilnom stanju i da će u toku dana biti prebačeni na Kliniku za plastičnu hirugiju Vojno-medicinske akademije u Beogradu.

Ministarstvo odbrane Srbije potvrdilo je da je jutros izbio požar u fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, da su povredjena dva radnika ali da nisu životno ugroženi. 

Kako se navodi, požar je izbio oko 7.30 u pogonu za proizvodnju raketnog goriva, a automatski sistem za zaštitu od požara sprečio je njegovo širenje, pa je materijalna šteta minimalna.

"Radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku, nisu životno ugroženi i u toku dana biće transportovani u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu radi daljeg lečenja", navelo je Ministarstvo odbrane.

U fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima i 14. jula izbio je požar u kome su dva radnika povredjena, a jedan od njih preminuo je dva dana kasnije od zadobijenih opekotina na VMA u Beogradu.

POVEZANE VESTI

Ministarstvo odbrane Srbije: Umro povredjeni radnik iz fabrike u Lučanima

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.