AAA

HRONIKA | 12.03.2018 15:25

Bivši radnik firme u Ruzveltovoj pucao na zaposlene, jedan preminuo


U prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici u Beogradu danas oko 11 časova bivši radnik N.S. (31) te firme pucao je iz pištolja na dvojicu radnika, a jedan je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, saopštio je danas MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je osoba koja je pucala u firmi izvršila samoubistvo.

"Dogodio se jedan incident sa teškim posledicama, gde je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično delo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović u Skupštine Srbije tokom rasprave o amandmanima.

Zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd Dejan Bojović izjavio je da je bivši radnik firme N.S. (31) danas oko 11.00 u prostorijama u Ruzveltovoj ulici ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor.

"Odmah nakon prijave pripadnici MUP-a izašli su na lice mesta i obezbedili mesto dogadjaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru", rekao je Bojović.

Kako je naveo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde su pripadnici MUP-a iz zapaljenog stana izvukli N.S. sa teškim telesnim povredama.

"Pripadnici MUP-a obavljaju uvidjaj i, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere u cilju utvrdjivanja svih okolnosti i činjenica vezanih za ove dogadjaje", rekao je Bojović a preneo MUP.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.