AAA

HRONIKA | 24.08.2018 13:25

Izrešetan mladić u Leskovcu

Leskovčanin M. S. (26) ranjen je sa četiri metka iz pištolja u Kajmakčalanskoj ulici, nedaleko od stadiona "Dubočice" u Leskovcu, i njegovo stanje posle operacije je stabilno, rečeno je danas agenciji Beta u Opštoj bolnici u Leskovcu.

M. S. je sinoć posle ranjavnja najpre zbrinut u urgentnom centru u leskovačkoj bolnici, pa potom prebačen u Klinički centar u Nišu.

"Jednim metkom pogodjen je u ledja, u donjem delu, i to je najproblematičnije jer je metak ostao u telu, drugi metak je prošao kroz stomak i pokidao deo tankog creva, dok je trećim i četvrtim metkom pogodjen u desnu nadlakticu", kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Policija se povodom tog dogadjaja nije još oglasila, a spekuliše se da je na mladića ispaljen ceo šaržer od sedam metaka posle svadje sa grupom drugih mladića koji su mu ubili psa.

Agenciji Beta je, medjutim, nezvanično rečeno u krugovima bliskim istrazi, da je na njega pucano iz automobile u pokretu.

Na licu mesta je uvidjaj. Trakom je obeležena zelena parkovska površina i kolovoz, ali ljudi iz komšiluka tvrde da ništa nisu čuli ni videli.

"Ja sam bio budan do jedan sat posle ponoći. Ama baš ništa nisam čuo", kazao je čovek pored čije kuće je ranjen mladić.

Milan Savić stanuje nedaleko od mesta gde se desila tragedija.

Nedaleko odatle je 11. septembra prošle godine ubijen Aleksandar Mikić iz Leskovca, kada je izrešetan sa 15 metaka i na licu mesta ostao mrtav. Iako su kamere snimile sam čin ubistva, ubica do danas nije pronadjen.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.