AAA

DRUšTVO | 22.06.2017 21:15

Nedelja magazina Liceulice od 26. do 30. juna

Magazin "Liceulice" organizovaće od ponedeljka do petka, 26. do 30. juna, na različitim lokacijama u Beogradu, nedelju kreativnim programima tokom kojih će biti ukazano da je "svaki pošten posao dobar i dostojanstven", kao i da treba smanjiti marginalizaciju odredjenih ljudi.

Kako je objavljeno na sajtu magazina, u nedelji magazina Liceulice redovnim prodavcima pridružiće se poznate javne ličnosti glumci, novinari, sportisti i drugi, kako bi se okušali kao prodavci.

"Poslednje nedelje juna na različitim lokacijama u Beogradu obeležićemo Liceulice nedelju koja je uvek dobra prilika da bacimo novo svetlo na naše prodavce i na rad samog fonda", navodi se na sajtu tog magazina.

Tradicionalno će biti nagradjeni najuspšeniji prodavci u neformalnom Kulturnom centru Kvaka 22 i biće predstavljena nova "Štenderaj" kolekcija majci.

Najavljena je i tribina u bašti bara Kaste, koja će biti posvećena pitanjima vezanim za uslove rada, što je i tema novog broja magazina.

Magazin "Liceulice" od 2010. godine prodaju socijalno ugrožene osobe koje teško uspevaju da dodju do zaposlenja.

Časopis izdaje istoimeno udruženje čiji je cilj da doprinosi socijalnoj emancipaciji, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj inkluziji i smanjenju siromaštva.

Magazin izlazi jednom u dva meseca u 5.000 primerka, a prodaje se na ulicama i javnim mestima kroz posebno organizovanu mrežu uličnih prodavaca.

"Liceulice" se bavi temama životne sredine, održivog razvoja, odnosa društva i ekonomije, marginalizovanih grupa i stavovima i idejama od javnog interesa.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.