AAA

LOKALNE ZAJEDNICE | 11.07.2019 20:10 > 11.07 20:10

Uskoro počinje rekonstrukcija puta kroz selo Senje do Ravanice u opštini Ćuprija


Javno preduzeće "Putevi Srbije" uskoro će početi rekonstrukciju puta od ulaza u selo Senje do manastira Ravanica, saopštio je predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić ističući da će kompletan put od Ćuprije do manastira biti gotov do kraja godine.

"JP 'Putevi Srbije' treba da počne da radi drugu fazu rekonstrukcije puta Ćuprija-Senje, deonicu od ulaza u Senje do manastira Ravanica. Projekat je odobren, a vrednost investicije je 85 miliona dinara", rekao je Erić novinarima.
Kako je dodao, biće napravljen moderan put kroz samo selo, a projektom je predvidjena izgradnja dva parking mesta: za autobuse i za putnička vozila, a gradiće se i spomenik knezu Lazaru.

"Mi ovim želimo da unapredimo verski turizam, a u sklopu te ideje gradimo i Spomenik knezu Lazaru, čiji ćemo postament da završimo ove, a kompletan spomenik naredne godine", rekao je Erić.

On je u razgovoru sa novinarima po završetku sednice Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na čijem je čelu, rekao da će uskoro predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiti Ćupriju kako bi i zvanično počela izgradnja fabrike "FEKA automotiv".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.