AAA

LOKALNE ZAJEDNICE | 29.12.2016 20:15 > 29.12 20:30

Donacije Opštine i privatnika zdravstvenim ustanovama u Priboju


Opšta bolnica u Priboju juče je od lokalne samouprave dobila kardio tokograf vredan 150.000 dinara a koji je nabavljen po preporuci Komisije resornog ministarstva koja je posetila bolnicu u Priboju.

Opština Priboj finansirala je i nabavku CTG uredjaja za Odeljenje ginekologije a finansirano je i servisiranje stomatološke opreme za odeljenje Dečje preventivne stomatologije.

Zdravstvenim ustanovama u Priboju pomoglo je još nekoliko firmi. Veterinarska ordinacija Strujić je Opštoj bolnici donirala zamrzivač za Odeljenje ginekologije u kojem će se čuvati placenta. Ova donacija vredna je 25.000 dinara.

Poliester grupa finansirala je nabavku opreme za Opštu bolnicu i Dom zdravlja Priboj u iznosu od 105.000 dinara, a nabavili su i stolice za čekaonice.

Pribojska firma R2 Plus donirala je bolnici skener za kompjuter dok je dijagnostičku opremu za laboratoriju donirala firma Makler iz Beograda.

(Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira Opština Priboj. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.