AAA

LOKALNE ZAJEDNICE | 29.06.2018 15:25

Opština Ćuprija nagradila svoje najbolje djake


Opština Ćuprija nagradila je danas svoje najbolje djake povodom Vidovdana.

Knjige je dobilo osam djaka generacije, 71 učenik nosilac Vukove diplome, 13 djaka koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima, kao i djaci Doma učenika "Srećno", koji su zauzeli prvo mesto na republičkoj domijadi.

Opština Ćuprija je sve dobitnike nagradila i besplatnim ulaznicama za gradski bazen.

Knjige je učenicima uručio zamenik predsednika opštine Ćuprija Ilija Paunović koji je tom prilikom rekao da je Vidovdan dan i velikog stradanja srpskog naroda, i dan velike pobede.

"Tada smo pokazali, kao i mnogo puta do sada, da ujedinjeni možemo da se suprotstavimo najvećim pretnjama, da ujedinjeni možemo da dobijemo najveće bitke", ocenio je Paunović.

On ja kazao da se "Srbija ponovo suočava s velikim pretnjama, sa svakodnevnim pritiscima i neprestanim provokacijama", "ali naš narod, uprkos tome, sve više pokazuje jedinstvo i odlučnost da se sačuva mir i stabilnost naše zemlje".

Tokom svečanosti je izveden "igrokaz" Art kruga iz Jagodine "Vidovdan uoči boja", a u sali Muzičke škole u Ćupriji je nastupila pevačica Danica Krstić.


Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira Opština Ćuprija. Izneti stavovi ne predstavljaju nužno zvaničan stav Opštine.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.