AAA

DRUSTVO MIGRANTI | 20.05.2019 15:30 > 20.05 15:40

Otkriveno devet migranata u duplom dnu auto-prikolice

Carinici u saradnji sa policijom otkrili su na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci devet migranata u prostoru duplog dna auto-prikolice, saopštila je danas Uprava carina. Prekršaj je otkriven u nedelju posle ponoći kada je za kontrolu izdvojen kamion bugarskih registarskih oznaka, na koji je bio natovaren automobil sa prikolicom.

Vozač kamiona, grčki državljanin, rekao je da nema ništa da prijavi, sem automobila sa prikolicom koji iz Bugarske prevozi ka Nemačkoj.

Detaljnim pregledom carinici su u duplom dnu, specijalno izradjenom bunkeru u šasiji auto-prikolice, otkrili devet muškaraca, koji kod sebe nisu imali nikakva dokumenta.Projekat “LOVE Pravo, Red, Vrednosti za migrante/azilante/osobe kojima je odobren azil, u ostvarivanju svojih prava bez diskriminacije” finansira Evropska unija, a sprovodi Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila APC/CZA i partneri - BETA novinska agencija i Centra za istraživanje javnih politika. Sadržaj i statovi izneti na ovoj web stranici ni pod kojim okolnostima ne izražavaju stavove Evropske unije


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.