AAA

DRUSTVO MIGRANTI | 06.11.2019 12:30 > 06.11 12:41

Stefanović: Srbija posvećena rešavanju problema migracija

Srbija je apsolutno posvećena rešavanju problema migracija i predstavlja pouzdanog partnera kako zemljama regiona, tako i ostalim članicama Evropske unije, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. U razgovoru sa ambasadorom Italije Karlom Lo Kašom, Stefanović je rekao da je Srbija ostvarila dobre rezultate u borbi protiv krijumčarenja i trgovine ljudima.

Kako se navodi u saopštenju, Stefanović i Lo Kašo su govorili o saradnji Srbije i Italije u oblasti unutrašnjih poslova i o evropskom putu Srbije.

Srpski ministar je ponovio da je članstvo u EU strateški cilj Srbije, dok je italijanski ambasador naveo da njegova zemlja podržava Srbiju na tom putu i ceni napore koje je ostvarila u dostizanju evropskih standarda.
Projekat “LOVE Pravo, Red, Vrednosti za migrante/azilante/osobe kojima je odobren azil, u ostvarivanju svojih prava bez diskriminacije” finansira Evropska unija, a sprovodi Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila APC/CZA i partneri - BETA novinska agencija i Centra za istraživanje javnih politika. Sadržaj i statovi izneti na ovoj web stranici ni pod kojim okolnostima ne izražavaju stavove Evropske unije


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.