AAA

DRUSTVO MIGRANTI | 06.12.2019 13:50 > 06.12 13:50

Stefanović: Dobra saradnja sa Grčkom na planu iregularnih migracija

Saradnja srpske i grčke policije na suzbijanju iregularnih migracija je dobra, što je posebno važno imajući u vidu da se obe zemlje nalaze na migrantskoj ruti, ocenio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović na sastanku sa ambasadorom Grčke Jorgosom Diakofotakisom.

Kako se navodi, Stefanović i Diakofotakis su razgovarali o daljem unapredjenju saradnje policija dveju zemalja u borbi protiv kriminala.

Ministar i ambasador razgovarali su i o nastavku saradnje dve policije u borbi protiv organizovanog kriminala, sa posebnim akcentom na borbu protiv krijumčarenja narkotika i ljudi, iregularnih migracija i terorizma.


Projekat “LOVE Pravo, Red, Vrednosti za migrante/azilante/osobe kojima je odobren azil, u ostvarivanju svojih prava bez diskriminacije” finansira Evropska unija, a sprovodi Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila APC/CZA i partneri - BETA novinska agencija i Centra za istraživanje javnih politika. Sadržaj i statovi izneti na ovoj web stranici ni pod kojim okolnostima ne izražavaju stavove Evropske unije


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.