AAA

REGION | 04.07.2017 20:45 > 04.07 20:58

U blizini Potočara napadnuta predsednica Udruženja Majke Srebrenice

Predsednica Udruženja "Majke Srebrenice" Munira Subašić napadnuta je danas ispred prostorija tog udruženja u blizini Potočara kod Srebrenice, javili su sarajevski mediji.

Subašić je izjavila da je posle sastanka izašla ispred prostorija udruženja, gde ju je čekao vozač, a onda se zaustavilo taksi vozilo.

"Bacio je kamen prema meni, ali nije me pogodio. Udario je u auto i razbio je prozor. Verujem da će brzo pronaći počinioca, jer u Srebrenici nema puno taksista", kazala je Subašić za portal Avaz.ba.

Ona je dodala da ovaj napad "nije slučajnost, s obzirom na to da se ovih dana organizuju dogadjaji koji imaju za jedini cilj provokaciju Bošnjaka u ovom gradu".

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdjeno je da je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u Potočarima oštećen putnički automobil i da je istraga o tom incidentu u toku.

U Potočarima će 11. jula biti održan komemorativni skup i sahranjeni posmrtni ostaci 70 bošnjačkih žrtava, ubijenih u napadu srpskih snaga na Srebrenicu u julu 1995. godine.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.