AAA

REGION | 14.09.2018 14:15 > 21.09 11:00

Sve spremno za prvi Montenegro Oktoberfest u Budvi

Festival piva "Montenegro Oktoberfest" ove godine prvi put se održava u Crnoj Gori i to u metropoli turizma – Budvi, 21. i 22. septembra. Biće to prilika za sve posetioce da uživaju u raznovrsnim ukusima piva, ukusnim bavarskim kobasicama i kvalitnim muzičkim sadržajima.

Festival će u petak, 21. septembra u 20 časova otvoriti direktor Turističke organizacije opštine Budva – Mladen Franović i Robert Veber, ambasador SR Nemačke u Crnoj Gori.

Nakon otvaranja, počinje zabava uz dobro pivo i bavarsku muziku koju će izvoditi orkestar Kredarica. Za dobru atmosferu  pobrinuće se i bendovi  Atomsko sklonište i "Ortodoks kelts" ("Orthodox Celts").
U subotu posetioci mogu da slušaju Gradsku muziku Budve kao i bendove "So sabi" i "Bad kopi" ("Bad copy")
U okviru programa ove manifestacije oba dana biće održano i takmičenje u držanju krigli, a učesnike očekuju lepe nagrade.
Uoči početka festivala centar Budve "okupiraće" mnogobrojna burad piva kao i devojke u tradicionalnim bavarskim nošnjama, koje će promovisati "Montenegro Oktoberfest".
Prolaznici će imati priliku da pogledaju i izložbu "Oktoberfest na svim meridijanima" na kojoj će biti predstavljene fotografije sa "Oktoberfesta" -  od Minhena preko Brazila pa sve do Kine.
"Montenegro Oktoberfest" je samo jedan u nizu dogadjaja i manifestacija koje je Turistička organizacija Opštine Budva pripremila za postsezonu, čiji je cilj da se stvori što prijatniji ambijent za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri. S obzirom na uspeh i posećenost tih dešavanja, izgleda da leto u Budvi ne posustaje.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.