AAA

REGION | 14.09.2018 14:15

Sve spremno za prvi Montenegro Oktoberfest u Budvi

Festival piva "Montenegro Oktoberfest" ove godine prvi put se održava u Crnoj Gori i to u metropoli turizma – Budvi, 21. i 22. septembra. Biće to prilika za sve posetioce da uživaju u raznovrsnim ukusima piva, ukusnim bavarskim kobasicama i kvalitnim muzičkim sadržajima.

Festival će u petak, 21. septembra u 19.30h otvoriti direktor Turističke organizacije opštine Budva – Mladen Franović, ambasador Nemačke u Crnoj Gori – Hans Ginter Matern i predsednik Opštine Budva – Dragan Krapović.

Nakon otvaranja, počinje zabava uz dobro pivo i bavarsku muziku koju će izvoditi orkestar Kredarica. Za dobru atmosferu  pobrinuće se i bendovi  Orthodox Celts, Bad Copy i Atomsko sklonište.

U okviru programa ove manifestacije oba dana biće održano i takmičenje u držanju krigli, a učesnike očekuju lepe nagrade.

Uoči početka festivala centar Budve "okupiraće" mnogobrojna burad piva kao i devojke u tradicionalnim bavarskim nošnjama, koje će promovisati "Montenegro Oktoberfest".

Prolaznici će imati priliku da pogledaju i izložbu "Oktobarfest na svim meridijanima" na kojoj će biti predstavljene fotografije sa "Oktoberfesta" -  od Minhena preko Brazila pa sve do Kine.

"Montenegro Oktoberfest" je samo jedan u nizu dogadjaja i manifestacija koje je Turistička organizacija Opštine Budva pripremila za postsezonu, čiji je cilj da se stvori što prijatniji ambijent za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri. S obzirom na uspeh i posećenost tih dešavanja, izgleda da leto u Budvi ne posustaje.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.