AAA

DRUšTVO | 22.01.2019 07:40 > 22.01 09:09

Naslovna strana za utorak, 22. januar 2019. godine

Dnevne novine u utorak, 22. januara, pišu o istraživanju javnog mnjenja povodom mogućih vanrednih parlamentarnih izbora, stanju u srpskom zdravstvu i ukidanju listi čekanja, a najavljuju i posete svetskih lidera Beogradu. 

ALO  -  "Koka kola preuzima Knjaz?", list piše da nakon kupovine fabrike "Knjaz Miloš", ta kompanija ima monopol nad srpskim vodama.

BLIC  -  "Srbija može u EU do 2025", ocenjuju ambasadori Nemačke i Francuske, Tomas Šib i Frederik Mondoloni. "Manje od 100 zemalja priznalo Kosovo", o Republici Palau koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova. "Vučić: Vrh SNS traži izbore", predsednik Srbije Aleksandar Vučić o vanrednim parlamentarnim izborima.  

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Operacije kukova i katarakte bez čekanja", najava ministra zdravlja Zlatibora Lončara o ukidanju listi čekanja. "Kese skuplje, eko-fondovi bez dinara", o lošoj brizi za životnu sredinu.

DANAS  -  "Na operaciju i pregled čeka 70.395 pacijenata", o stanju u srpskom zdravstvu. "Bojkot izbora je svima opcija", o stavu opozicije o vanrednim parlamentarnim izborima. "Protesti mogu da zaustave bezočnost vlasti", profesori Filozofskog fakulteta u Beogradu o podršci demonstrantima.  

INFORMER  -  "SNS ide i do 69 odsto, SzS na 10 odsto", o rezultatima eventualnih vanrednih parlamentrarnih izbora. "Haradinaj mora da ukine takse", o poruci SAD Prištini, koja traži ukidanje taksi.

KURIR  -  "Vučić posle Putina dovodi i Angelu", list piše da će Srbiju posetiti nemačka kancelarka Angela Merkel.

POLITIKA  -  "Glumci ili političari", o protestima "Stop krvavim košuljama Jedan od pet miliona" koji se subotom održavaju u Beogradu. "Mustafa za sada samo svedok u Hagu", o saslušanju bivšeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Rustema Mustafe u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Tramp dolazi u Srbiju", list piše da se za američkog predsednika sprema spektakularni doček u Beogradu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.