AAA

DRUšTVO | 11.02.2019 09:05 > 11.02 09:05

Naslovna strana za ponedeljak, 11. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka, 11. februara uglavnom pišu o hapšenju napadača na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, gradjanskim protestima u Srbiji, kao i o kampanji "Budućnost Srbije" u kojoj je predsednik Aleksandar Vučić posetio Južnobanatski okrug.

BLIC  -  "Sin fudbalskog trenera pozvao huligane da biju zvezdaše", o hapšenju napadača u Splitu. Pod naslovom "Šarlatan leči rak sirovom hranom" list piše o nadrilekaru Miroljubu Petroviću.

ALO  -  "Huligani heroji Hrvatske", naslov je povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Huligani planirali napad na zvezdaše", o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Južnobanatskom okrugu: "Hoće da otmu i crno ispod nokta".

DANAS  -  "Vreme je da pričamo sa Aleksandrom Vučićem", za list kaže novinarka Olja Bećković. O penzioneru koji je zbog nošenja makete vešala na protestu u Kragujevcu bio u pritvoru: "Vlada me opljačkala za 4.000 evra i stavila na vešala".

INFORMER  -  "Vešala su njihova politika", piše list povodom protesta gradjana "Jedan od pet miliona". "Dei je ruka spasena", o zdravstvenom stanju voditeljke televizije Pink koja je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći.

KURIR  -  "Za svaku sobu spiskali po 53.000 evra", list piše o rekonstrukciji hotela "Omorika" na Tari. "Hrvatima smeta što papu cenim više nego njih", kaže za list patrijarh SPC Irinej povodom pisma koje je uputila Hrvatska biskupska konferencija.

POLITIKA  -  "Sve je više bolesne dece", za list kaže predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Darko Laketić. List piše da su uhapšena trojica napadača na vaterpoliste u Splitu.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Lideri SzS zvali Vučića na dogovor", list piše da je jedan od opozicionih lidera pokušao da dogovori saradnju sa Vučićem. List pod naslovom "Tramp ruši EU sa Srbima, Orbanom i Italijanima" , navodi da američki predsednik sprema "udar na Brisel".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.