AAA

DRUšTVO | 12.02.2019 09:10 > 12.02 09:10

Naslovna strana za utorak, 12. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i o eventualnim vanrednim izborima u Srbiji.

BLIC  -  "Spasavao sam živu glavu da bih se vratio ćerkici", kaže vaterpolista Crvene Zvezde Aleksandar Kralj koji je prilikom napada u Splitu skočio u more. "Kosovo, protesti i rejtinzi odlučuju da li će biti izbora", o mogućnosti raspisivanja vanrednih izbora.

ALO  -  "Kralja uboli nožem, Splićani skandirali 'Ubij četnika'", o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. List piše da je "novi hit posao" "Čuvanje dece preko Vajbera, plata 1.000 evra".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Izvršitelji uteruju dugove za porez", o predlogu da se izmene propisi zbog loše naplate na "lokalu". "Vikali su ubij četnika", o napadu na srpske sportiste u Splitu.

DANAS  -  "Nošenje makete vešala nije nikakvo krivično delo", list piše da Viši sud odlučuje po žalbi na pritvor od 30 dana Slobodanu Glišiću koji je na protestu "Jedan od pet miliona" nosio maketu vešala. "Vlast jeftinije gorivo najavljuje svaki put pred izbore", tragom najave da se vraćaju subvencije za dizel poljoprivrednicima.

INFORMER O napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu "Aleksandro Kralj: Nisu me napali samo huligani, već i obični prolaznici". "Djilas, Jeremić i Boško medjusobno se optužuju za saradnju sa Vučićem", piše list.

KURIR "Totalna šizofrenija u SzS", o opoziciji u Srbiji. List piše da su "Jevreji ogorčeni na lidera PSG Sergeja Trifunovića", pod naslovm "Sergej bi okačio i Hitlerovu sliku na zid". 

POLITIKA "SNS sledeće nedelje odlučuje o izborima", list piše o tome kada će vladajuća Srpska napredna stranka odlučiti da li će biti vanrednih izbora. "Silovatelj ponovo napao čim je izašao iz zatvora", o osudjeniku koji je bio bez nadzora nadležnih i nije imao obavezu da se javlja policiji ni Povereničkoj kancelariji Uprave za izvršenje krivičnih sankcija iako je u pitanju višestruki povratnik.

SRPSKI TELEGRAF "Policajac umešan u ubistvo gardista", o stradanju gardista u Topčideru. "Srdjan Nogo ruši Boška Obradovića, leti iz Dveri" o dešavanjima u pokretu Dveri.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.