AAA

DRUšTVO | 17.02.2019 08:45 > 17.02 08:45

Naslovne strane za nedelju, 17. februar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 17. februara uglavnom pišu o razgovoru predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi, kao i o porukama koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio Srbiji povodom Dana državnosti.

ALO "Vučić uništio Tačija", o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi.

BLIC "Ne pritiskamo Srbiju da udje u NATO", za list kaže generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. List najavljuje i dosije "Mentalno zdravlje tinejdžera".

VEČERNJE NOVOSTI "Srbija odbija zahtev Trampa", o čestitki predsednika SAD Donalda Trampa upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije. "Hoćemo kompromis, a ne kapitulaciju", o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu.

KURIR Pod naslovom "Uhapšen u Rusiji bivši funkcioner Komercijalne banke" o hapšenju bivšeg člana Upravnog odbora Komercijalne banke u ime Evropske banke za obnovu i razvoj Filipa Delpala koji je osumnjičen da je sa još nekoliko osoba proneverio 37,5 miliona evra ruskog investicionog fonda.

POLITIKA List najavljuje tekst o tome koliko su gradjani religiozni "Vera sa sumnjom u Boga". "Bosnu može da spase samo unutrašnji dogovor", kaže za list predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.