AAA

DRUšTVO | 22.02.2019 17:30 > 22.02 20:55

Više od 200 mladih učestvovalo na konferenciji Originalni razgovori, kako pisati CV


Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo, šta je važno istaći na intervjuu  za posao, kako se gradi lični brend u poslu i šta današnje tržište rada traži, bile su neke od tema konferencije “Originalni razgovori”, održane danas u organizaciji magazina Original i Fondacije Novak Đoković.

Više od 200 mladih dobilo je jedinstvenu priliku da razgovara sa HR menadžerima 36 vodećih kompanija u zemlji i regionu i upozna se sa celokupnim procesom intervjua za posao, ali i dobije kompletnu analizu svog nastupa.
 
Događaj su svečano otvorili najbolji sportista sveta Novak Đoković i globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković.
 
Na panelu u okviru "Kako se gradi lični brend u poslu" Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, članice OTP Grupe, govorio je o izazovima prilikom integracije, značaju ulaganja u mlade talente, kao i postojanja strategije u kojoj su ljudi na prvom mestu.

"Integracija sama po sebi, predstavlja veoma zahtevan i kompleksan proces. Iako su sve integracije IT vođene, ne smemo zaboraviti da ključnu ulogu u uspešnom sprovođenju integracije imaju upravo ljudi, što predstavlja jasan pokazatelj da strategija usmerena na ljude daje dobre rezultate. U našoj kompaniji, prepoznajemo vrednost i doprinos koji talenti daju poslovanju orijentisanom  ka budućnosti, a što ne podrazumeva samo postizanje boljih rezultata već  i unapređenje kvaliteta usluga koje pružamo. Želimo da naša Banka bude prepoznata kao kompanija sa strategijom orijentisanu ka ljudima te da pripadamo grupi organizacija u kojoj se prednost daje talentima", rekao je Mihajlović.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.