AAA

DRUšTVO | 16.04.2019 09:05 > 16.04 09:05

Naslovne strane za utorak, 16. april 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka pišu o sahrani udovice bivšeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana Miloševića i predsednice JUL-a Mirjane Marković u subotu u Požarevcu, o demoliranju firme "5D" kod Vranja i o hapšenju članova mafijaške grupe "Amerika".

ALO  -  "Srbi, vreme je da se ujedinimo", kazao je  predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Alo.

BLIC  -  "Nije dočekala da joj sude za zločine", o smrti Mire Marković i aferama koje se vezuju za njeno ime. List piše i o nacrtu Krivičnog zakonika "Doživotna za ubice dece i trudnica". "Otkrivamo kako će izgledati celodnevna nastava u školama" o pilot projektu koji počinje od 1. septembra u 240 škola u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Mirina urna ispod lipe u Požarevcu", o sahrani Mirjane Marković. "Vezali čuvara pa zapalili sve kamione", o demoliranju firme "5D" kod Vranja.

DANAS  -  "Smajlović: Slavko Ćuruvija nije predlagao hašku optužnicu protiv Miloševića. Prpa: Ljiljana Smajlović laže, to se njoj nije svidelo" o polemici supruge ubijenog novinara Slavka Ćuruvije Branke Prpe i novinarke i Ćuruvijine nekadašnje bliske saradnice Ljiljane Smajlović. List donosi i autorski tekst lidera Levice Srbije Borka Stefanovića "Blokade i kampovanje nisu potpuno isključeni".

INFORMER  -  Pod naslovom "Dogovoren leks specijalis" list piše o usvajanju zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima. 

KURIR  -  "Vatra progutala Notr Dam", o požaru u poznatoj pariskoj katedrali. 

POLITIKA  -  "Folksvagen još nije odustao od Srbije", o mogućem dolasku te nemačke kompanije u Srbiju. O novom kodeksu za zaposlene u organima AP Vojvodine "Javni službenik ne sme da piše stranačkom olovkom".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.