AAA

DRUšTVO | 19.04.2019 09:30 > 19.04 09:30

Naslovne strane za petak, 19. april 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 19. april najviše pišu o najavljenom mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, o odnosima Beograda i Prištine, kao i o zabrani filma Balkanska medja u Bujanovcu.

ALO  -  "Marko ispratio majku u Srbiju", o kremaciji supruge nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Mirjane Marković. "Zvezdu večeras opet čeka pakao 'Morače'", o finalu ABA lige.

BLIC  -  "Očekujemo 100.000 ljudi", list prenosi izjavu potpredsednice SNS-a Marije Obradović pred miting te stranke. "Profesor ošamario učenicu, napali ga drugi djaci", list piše o incidentu koji se dogodio u Sedmoj beogradskoj gimnaziji.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Šest godina mrtvog slova iz Brisela", list piše o godišnjici donošenja Briselskog sporazuma. "Na svoju ruku skinuo Medju", list piše o zabrani filma Balkanska medja u Bujanovcu.

DANAS  -  O zabrani filma Balkanska medja list piše pod naslovom "Svaka zabrana filma može samo da izazove tenzije". "Naprednjaci velikim mitingom nastavljaju bitku protiv opozicije", list piše o mitingu SNS u Beogradu u okviru kampanje Budućnost Srbije.

INFORMER  -  "Dimitrija, genija iz Loznice, traže i Harvard i Kembridž i Priston", o Dimitriju Pavlovu kome prestižni univerziteti nude stipendiju. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči mitinga u Beogradu "Fašisti i tajkuni hoće da otmu celu Srbiju".

KURIR  -  Pred vešerašnji miting Srpske napredne stranke u Beograda, list piše: "Vučić poziva Srbe na jedinstvo". "Kraj jedne priče", o bivšem predsedniku Jugoslavije Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Mirjani Marković.

POLITIKA  -  "Srbiji od Prištine ne treba priznanje", list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na konferenciji za novinare povodom dočeka Srba sa Kosova. "Pljuštali šamari u Sedmoj beogradskoj gimnaziji", list piše o incidentu u toj školi.

SRPSKI TELEGRAF  "Izveštaj CIA o Miri i Slobi", o bivšem predsedniku Srbije i Jugoslavije Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Mirjani Marković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.