AAA

DRUšTVO | 16.05.2019 09:25 > 16.05 09:25

Naslovne strane za četvrtak 16. maj 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak pišu o odnosima države i Srpske pravoslavne crkve, o smrti glumca Mihaila Janketića, kao i o dolasku nemačke kompanije "Folksvagen" u jugoistočnu Evropu.

ALO  –  O smrti glumca Mihaila Miše Janketića list piše: "Još jedan velikan u nebeskoj kafani".

BLIC  -  "Tinejdžer nova žrtva 'Invalida' i 'Radovaca'", list piše da su dvojica navijača Fudbalskog kluba Voždovac uhapšena zbog napada na mladića nakon utakmice koja se igrala na stadionu FK Torlak u Kumodražu. "Gospodin glumac", list piše o smrti Mihaila Janketića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O smrti glumca Mihaila Janketića pišu pod naslovom "Po jedan život za svaku ulogu". List navodi da je policija uhapsila 20 osoba zbog falsifikovanja pasoša i ličnih karti"Falsifikovali 4.000 dokumenata". "Bugarski milioner pustoši naše blago", list piše kradji i krijučarenju umetničkog blaga da našu zemlju pustoši medjunarodna kriminalna mreža.

DANAS  –  "Vladike protiv pokušaja stvaranja partijske crkve", tekst o odnosima države i crkve nakon prijema predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Patrijaršiji "Referendumom sprečiti Vesića da 'ostavi trag'", autorski tekst predsednika Gradske opštine Stari grad Marka Bastaća.

INFORMER  –  "Klinton slao ubice na Kosovo", list piše da se 400 američkih specijalaca borilo 1999. na strani OVK.

KURIR  – "Prava istina o vadjenju organa Srbima", pod tim naslovom list piše je bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti otkrio detalje krvavog zločina.

POLITIKA  –  "Ko će da uhvati Folksvagenov bidermajer", list piše da je Folksvagen saopštio da "kreće u konkretne pregovore za predstavnicima 'preostalih lokacija' za izgradnju fabrike u jugoistočnoj Evropi. "Referendumski karakter izbora na severu KiM", intervju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića.

SRPSKI TELEGRAF  -  List piše da će francuski predsednik 16. jula u Beogradu predstaviti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tri ključne tačke podrške "Makronov bomba paket za Srbiju".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.