AAA

DRUšTVO | 16.05.2019 17:00 > 16.05 17:00

Vojvodjanska banka pomaže srpske olimpijce na putu do uspeha


Vojvodjanska banka predstavila je u Čačku i Kragujevcu Visa Gold olimpijsku karticu kojom je omogućila da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za sportiste iz Srbije u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Specijalni gost na promociji u Čačku je bila Milica Gardašević, atletičarka, juniorska prvakinja Evrope 2017 u skoku u dalj, a u Kragujevcu Milutin Stefanović, strelac, učesnik Olimpijskih igara u Riju i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2017. i srebrne 2018. godine u miksu sa Andreom Arsović.

Visa Gold olimpijsku karticu je Vojvodjanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA. Reč je o kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što banka donira Olimpijskom komitetu Srbije odredjen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta.

Kako bi ih motivisali da plaćaju baš tom karticom njeni vlasnici moći će da koriste pogodnostima koje Visa obezbedjuje putem svog Visa Gold Premium paketa.

"Vojvodjanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijskih ciklus. Ova kartica je nastala kao rezultat  dugoročnog i kvalitetnog partnerstva kao i strateškog opredeljanja banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje. Ponosni smo što smo kreiranjem Visa Gold olimpijske kartice pronašli način da ova podrška bude dugoročna i da u njoj učestvuju i naši klijenti" izjavio je regionalni direktor Aleksandar Milovanović.
 
Milica Gardašević je u ime kolega sportista zahvalila Vojvodjanskoj banci na podršci koju već dug niz godina pruža srpskim najboljim sportistima.

"Imajući u vidu da dolazim iz sporta koji nije dovoljno medijski i marketinški atraktivan, mogu da kažem da ovakva kontinuirana podrška Vojvodjanske banke puno znači jer nam daje mogućnost da se više fokusiramo na pripreme, takmičenja i ostvarivanje rezultata. Drago mi je što smo baš u Kragujevcu i što će i moji sugradjani korišćenjem VISA Gold olimpijske kartice moći da podrže naš tim", rekao je Milutin Stefanović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.