AAA

DRUšTVO | 20.06.2019 09:40 > 20.06 09:40

Naslovne strane za četvrtak 20. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak pišu o dešavanjima u vezi sa testom iz matematike za osmake koji je odložen jer se pojavio na društvenim mrežama, o taksama kosovskih vlasti i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.ALO  -  "Djilasov kum zaveo male maturante", list piše da je protest osnovaca "koordinirao Mladjan Djordjević, najbliži saradnik i prijatelj Dragana Djilasa".

BLIC  -  "Veliki pritisak Makrona i Merkel na Prištinu", list navodi da će predstavnici Berlina i Pariza održati nekoliko sastanka sa premijerom Kosova Ramušom Haradinajem uoči samita u Parizu 1. jula. "Radnik štamparije ukrao testove iz matematike", list piše o kradji testa iz matematike u okviru završnog ispita za osmake.
VEČERNJE NOVOSTI  -  "Testove iz štamparije ukrao otac maturanta", list piše da je radnik štamparije Politika AD uhapšen zbog kradje testa iz matematike. "Tramp zbog Rusa u ofanzivi na Zapadni Balkan", list piše o aktivnostima SAD na Balkanu. ;

DANAS  -  "EU najviše profitirala od kosovskih taksi Srbiji", tekst o podacima Agencije za statistiku Kosova. "Vesić preti i progoni novinare N1", list piše o izjavi zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da "ima uvid u internu komunikaciju urednika i novinara televizije N1".

INFORMER  -  "Radnik štamparije ukrao testove za sina maturanta", list piše o kradji testa iz matematike u okviru završnog testa za osmake.

KURIR  -  "Helikopteri Erbasa nosiće srpske rakete", tekst o novim helikopterima za vojsku i policiju Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  -  List piše da je obeležio jubilej koji su mu čestitali poznati pod naslovom "Srećan vam 1.000. broj".

POLITIKA  -  "Danas popravni ispit za test iz matematike", list piše o testu iz matematike koji je odložen za četvrtak, jer je prethodni objavljen na društvenim mrežama. "Trojica Rusa osumnjičena za pad boinga u Ukrajini", list navodi da su Medjunarodni istražitelji saopštili imena osumnjičenih za pad aviona malezijske aviokompanije 2014. godine iznad Donbasa.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.