AAA

DRUšTVO | 24.06.2019 08:50 > 24.06 08:50

Radojičić: Četiri trafostanice na Novom Beogradu van funkcije

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da trenutno četiri trafostanice na Novom Beogradu ne rade dok ih je prvobitno bilo van funkcije 10, kao i da očekuje da će i one proraditi jer su ekipe Elektrobistribucije maksimalno angažovane. 

Radojićić je, gostujući u Jutarnjem dnevniku Radiotelezije Srbije, rekao da je bilo u "piku" 9.000 domaćinstava bez struje, dok je sada "sedam velikih objekata van funkcije".

Govoreći o problemima uzrokanim obilnim padavinama, on je rekao da će se danas izvršiti vanredna kontrola vode u Borči da bismo bili sigurni da je voda bezbedna.

Na pitanje da li je moguće sa se zastoj dogodi na Auto-putu, jednoj od glavnih saobraćajnica, Radojičić je rekao da su dve crpne stanice u jednom trenutku ispale, "ali su vraćena u funkciju tako da se situacija vratila u normalu". "Videli ste i u drugim gradovima i u regionu i u Evropi dešavaju se takve situacije. Ogroman je količina vode pala", rekao je Radojičić.

Na konstataciju da jutros tramvaji ne saobraćaju u delu grada, on je rekao da se "radi na tome". Naveo je i da će roditelji biti obavešteni gde će deca iz dvadeset vrtića privremeno biti izmeštena.

On je rekao da su "svi ljudi iz gradske uprave i noćas i danas maksimalno angažovani". "Saosećamo sa gradjanima, ovo je težak  trenutak, kao i 2014, nažalost, ovo se dešava, i moramo se što bolje pripremati i reagovati", rekao je Radojičić. KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.