AAA

DRUšTVO | 24.06.2019 10:05 > 24.06 10:05

Naslovne strane za ponedeljak, 24. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. jun pišu o pobedi vaterpolo reprezentacije Srbije u finalu Svetske lige i plasmanu na Olimpijske igre, odnosu Srbije prema taksama  kosovskih vlasti i drugim temama.ALO  -  O nevremenu list piše pod naslovom "U Banatu led kao pomorandža".

BLIC  -  "Može li Tramp da oživi dijalog", list piše da kosovski čvor muči ceo svet. Pod naslovom "Tenzije sa Crnom Gorom na tački ključanja", o odnosima dve države posle donošenja Predloga zakona o slobodi veroispovesti i pavnom položaju verskih zajednica u Crnoj Gori.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Svetinje SPC nikada nisu pripadale Crnoj Gori", tekst o verskoj imovini Srbije u Crnoj Gori. O pobedi u finalu Svetske lige list piše pod naslovom "Potopili Hrvate na putu za Tokio".

DANAS  -  "Suze su za javnost u Srbiji", tekst o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne učestvuje na otvaranju Evropskih igara u Minsku zbog sportista sa Kosova. "Zlato u grudima, viza u džepu", list piše o pobedi vaterpolista Srbije u finalu Svetske lige.

INFORMER  -  Pod naslovom "Tači je zločinac i mafijaš", list donosi razgovor sa nemačkim poslanikom Jensom Kestnerom, koji je nekad bio u sastavu KFOR.

KURIR  -  "Groznica Zapadnog Nila stigla u Srbiju", list piše o opasnosti od komaraca koji prenose ovu bolest.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Vučić najavio projekat stoleća", list donosi tekst sa izjavama predsednika države Aleksandra Vučića.

POLITIKA  -  "Nije se odustalo od kontramera Prištini", list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o mogućoj reakciji Srbije na uvedene takse od 100 odsto. "Hrvati potopljeni u Beogradu, Srbiji olimpijska viza za Tokio", list piše o pobedi vaterpolo reprezentacije Srbije nad Hrvatskom u finalu Svetske lige u Beogradu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.