AAA

DRUšTVO | 16.07.2019 08:55 > 16.07 08:55

Naslovne strane za utorak, 16. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 16. jul najviše pišu o poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji, o reagovanjima na pobedu tenisera Novaka Djokovića u finalu Vimbldona i o drugim temama.ALO  -  "Makron: Srbija je u našim srcima, danas i zauvek" o izjavi Emanuela Markona tokom posete Srbiji. "Kuzmić bio za volanom poršea" o saobraćajnoj nezgodi košarkaša Ognjena Kuzmića.

BLIC  -  "Razgovori o investicijama i budućnosti dijaloga o KiM" o poseti francuskog predsednika Srbiji. "Istrošio sam suze, spreman sam za bitku" o izjavi Siniše Mihajlović povodom svoje bolesti.
VEČERNJE NOVOSTI  -  "Sile van Evrope ne mogu rešiti Kosovo", list piše o poseti Emanuela Makrona Srbiji i prenosi izjave srpskih zvaničnika. "Federera preskače već naredne godine", list piše o pobedi Djokovića u finalu Vimbldona.

DANAS  -  "Beogradski metro najvažnija tema", list piše o poseti francuskog predsednika Srbiji. "Djilas: Nema nikakve istrage protiv mene", list piše da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas otišao u zgradu Policijske uprave za Grad Beograd kako bi bio saslušan povodom navoda državnih funkcionera da se protiv njega vodi istraga zbog poslova sa RTS-om.

INFORMER  -  "Makron razbio vojnu blokadu" o kupovini francuskog oružja. "Novak stiže Federera do kraja 2020" list piše o uspešnoj karijeri Novaka Djokovića.

KURIR  -  "Makron Vučiću: Srbi i Francuzi su braća po oružju", izjave predsednika Francuske Emanuela Makrona tokom prvog dana posete Srbije. "Skuplja registracija za starije automobile" o poskupljenju registrovanja automobila.

POLITIKA  -  O poseti francuskog predsednika Srbiji list piše pod naslovom "Makron: Od bratstva po oružju ka zajedničkoj budućnosti". "Bilo jednom na Vimbldonu", list piše o pobedi Djokovića na teniskom turniru u Vimbldonu.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Makronove tri poruke za Vučića" pod tim naslovom list piše da je predsednik Srbije dobio bezrezervnu podršku Francuza za rešavanje gorućih tema koje odredjuju sudbinu naše zemlje.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.