AAA

DRUšTVO | 23.07.2019 09:00 > 23.07 09:00

Naslovne strane za utorak, 23. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od utorka, 23. jula pišu o dolasku Aleksandra Bocan-Harčenka na mesto ambasadora Rusije u Beogradu, posledicama ostavke Ramuša Haradinaja za nastavak dijaloga Beograda i Prištine kao i o preporuci MMF-a za povećanje cene struje u Srbiji.

ALO  -  "Četiri nedelje pakla, temperature preko 40 stepeni celzijusa", list objavljuje vremensku prognozu za predstojeće nedelje.

BLIC  -  Pod naslovom "Pozadina ostavke Haradinaja" list piše o opcijama za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.VEČERNJE NOVOSTI  -  O mogućim posledicama odluke Ramuša Haradinaja da podnese ostavku u tekstu "Mina za dijalog i sastanak u Parizu". O dolasku novog ambasadora Rusije u Beograd pod naslovom "Računajte na podršku Rusije". U tekstu "Balkan drhtao da bi se Stromboli smirio" o seriji zemljotresa u regionu.

DANAS  -  "SNS revidira istoriju i abolira ratne zločince", kaže bivša predsednica Skupštine Srbije Nataša Mićić. O mogućim efektima odluke Saveza za Srbiju da bojkotuje izbore u tekstu "Bojkot može da oduzme snagu Vučiću i SNS".

INFORMER  -  "Novak je dokazao da smo mi Srbi veliki narod" o izajvi Srdjana Djokovića, oca tenisera Novaka Djokovića. "Haradinaj opet ubija svedoke?" o ubijenom Albancu u Holandiji.

KURIR  -  "Kako da izbegnete gužve i stignete do mora", list donosi uputstvo kako što lakše autoputem stići do Grčke. "Propali bankar izboden nožem" o muškarcu ubijenom u Novom Pazaru.

POLITIKA  -  Pod naslovom "Srbija ukida vakcinaciju protiv klasične kuge svinja" o uvodjenju novog pravilnika kojim će na većini farmi u Srbiju biti ukinuta obavezna vakcinacija protiv te bolesti čime se domaćim proizvodjačima otvara put za plasman mesa na tržište EU. O stavu predstavnika Kancelarije Medjunarodnog monetarnog fonda o ceni struje u Srbiji u tekstu "MMF: struja treba da poskupi bar za iznos inflacije".

SRPSKI TELEGRAF  -  "Ramuša hapse zbog 'žute kuće'" list piše o pozivu Ramušu Haradinaju za svedočenju u Hagu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.