AAA

DRUšTVO | 11.08.2019 10:15 > 11.08 10:15

Naslovna strana za nedelju, 11. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 11. avgust, pišu o učestalim saobraćajnim nesrećima na putevima u Srbiji, o četvorostrukom ubistvu u selu Jabukovac i o aferi "Reket" u Makedoniji.

ALO  -  "Ubica overio žrtve metkom u glavu", o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. "Albanci spremaju haos u Kopenhagenu", list piše da su bezbednosne strukture navodno otkrile plan napravljen u Prištini da Albanci u Danskoj izazovu nerede na utakmici izmedju Kopenhagena i Crvene zvezde. 

BLIC  -  Donosi na naslovnoj strani intervju sa dramaturškinjom Biljanom Srbljanović pod naslovom "Sram bilo svakog ko misli da je Milošević bio bolji".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Ubio, pa ih sve četvoro 'overio' " o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. "Strože kazne sprečavaju tragedije" na putevima, piše list.

KURIR  -  "Porodica likvidirana zbog ćupa sa zlatom?", o mogućem motivu višestrukog ubistva u selu Jabukovac. "Zaev mi je odavao tajne", o aferi "Reket" koja potresa Severnu Makedoniju.

POLITIKA  -  "Alkohol, vrućina i brzina kao okidači", o tome zašto je avgust "koban mesec" po saobraćajnim nesrećama. "Muzički genijalci koji ne znaju note", o 59. Saboru trubača u Guči.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.