AAA

DRUšTVO | 20.08.2019 07:30 > 20.08 07:30

Naslovne strane za utorak, 20. avgust 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 20. avgust, najavljuju sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom u Njujorku, pišu o novom auto-putu i o okruglom stolu vlasti Srbije i opozicije o izbornim uslovima.ALO "Manijak vozio sa 4,14 promila alkohola" o sedmodnevnoj policijskoj akciji pojačane kontrole drumova tokom koje je kažnjeno 30.000 vozača.

BLIC "Ključni sastanak za rešenje Kosova?" pred susret Vučić-Pompeo. "Sindikati traže 36.000 minimalac", list piše o prvom sastanku predstavnika Vlade, sindikata i poslodavaca o povećanju plata.

VEČERNJE NOVOSTI "Pompeo obara takse?" pred sastanak u Njujorku.

DANAS "Kao da je Vučić iz svog džepa platio auto-put" piše list o višečasovnoj svečanosti otvaranja u nedelju. "Maja Pavlović: Vlast me potpuno ignoriše", vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada deveti dan štrajkuje gladju.

INFORMER "Novi auto-put stiže do Valjeva na leto 2021", o radovima na deonici auto-puta od Lajkovca do Valjeva.

KURIR "Ovde se prave leteći tenkovi" o poseti novinara tog lista fabrici helikoptera u Rusiji.

POLITIKA "Mediji posvadjali vlast i opoziciju" o trećem okruglom stolu vlasti i opozicije u Beogradu. "I tužiteljka Janeva svedoči u aferi 'Reket'", list piše o aferi u Severnoj Makedoniji.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.