AAA

DRUšTVO | 22.08.2019 14:05 > 22.08 14:38

Maja Pavlović predala zahtev Vučiću za sastanak, do daljnjeg štrajkuje gladju ispred Predsedništva (VIDEO)


Vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada Maja Pavlović, koja treći put štrajkuje gladju, predala je danas zahtev da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić primi na sastanak, u okviru svog obećanja iz 2016. godine da će primati gradjane jednom mesečno od 5.00 do 8.00 časova, kao i da će nastaviti štrajk ispred te institucije do daljnjeg.

Pavlović je ispred Predsedništva Srbija novinarima kazala da se nada da će Aleksandar Vučić, ako je, kako je ranije kazao, predsednik svih gradjana Srbije, imati sluha za njene zahteve.

"Svi smo svedoci da sam ja već deset dana potpuno nevidljiva za vlast i zato smo danas došli najbliže moguće ispred Predsedništva Srbije", izjavila je Pavlović i navela da ne traži da joj se otplate dugovi i da ne plaća takse, već da traži "svoje koje piše u zakonu".

Ona je dodala i da će Vučića smatrati odgovornim za njeno zdravstveno stanje.

"Jako je važno da živimo u zemlji koja ima vladavinu prava i u kojoj postoji sloboda medija", rekla je Pavlović i poručila novinarima da ne ćute dok ih gase, kao i da ne dozvole da ih ućutkaju raznim pritiscima i spinovima.

Ona je navela da ju je od zvaničnika jedino posećivao državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović, kao i da je on juče bio u Vladi Srbije i pokušao da dobije neke informacije u vezi s njom, ali da nije uspeo.

"Mi smo deset dana sedeli ispred REM-a niko nije izašao da pita kako smo, a ne da pokušaju da nam pomognu na neki način", kazala je Pavlović.

Ona je navela da od prvog sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ne očekuje ništa i da se samo nada da će počitati njen dopis.

"Ja ne volim ništa da očekujem, jer što više očekujete, više budete razočarani. Ja se nadam da će predsednik pročitati ovaj moj dopis i da će kao čovek koji vodi ovu državu imati neku pametnu ideju, instrukciju kojim putem da idem dalje", rekla je Pavlović.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.