AAA

DRUšTVO | 28.08.2019 15:10 > 28.08 15:10

Terzić: 'Prevelika pompa' zbog tenka ispred stadiona Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je "prevelika pompa" nastala zbog tenka postavljenog ispred severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

"Prevelika pompa je data čitavoj toj priči. Pogotovo oni koji su imali negativnu konotaciju. Tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Na grbu Arsenala imate top. Zamislite da stavimo tenk na grb Crvene zvezde, kakva bi se frka digla i koliko bi bilo zluradih komentara", rekao je Terzić dan posle plasmana kluba u Ligu šampiona.
Tenk ispred stadiona je izazvao veliku pažnju svetskih medija, a pogotovo onih u regionu. Bilo je mnogo osuda zbog toga.

"Čuo sam se sa ljudima iz UEFA. UEFA nije tome pridala nikakvu važnost. Tenk kao tenk ne smeta nikom normalnom", kazao je Zvezdan Terzić.

On je dodao da je postavljanje tenka "mimo kluba" i da su to navijači uradili sami.

"Sve je uradjeno mimo kluba, navijači su sami to uradili. Taj plato pripada njima, tu se okupljaju, tu su napravili 'Mali Gazimestan'. Klubu to ne smeta i što se nas tiče nek stoji tu dok Zvezda živi", naveo je generalni direktor crveno-belih.

Fudbaleri Zvezde su ulaz u Ligu šampiona proslavili na oklopnom transporteru i sa šlemovima na glavama.

"Šta vama smetaju šlem, transporter i tenk? Vidim da se ponovo uvodi vojni rok. Treba svi da stavimo šlemove. Neka se spremaju", rekao je Terzić.

Dodao je da u velikom klubu kakav je Crvena zvezda ne sme da se više dešava da igrači, kao sinoć, ne prodju kroz "miks zonu" i da ne daju izjave novinarima.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.