AAA

DRUšTVO | 15.09.2019 10:15 > 15.09 10:15

Naslovne strane za nedelju, 15. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 15. septembar, pišu o odlasku Aleksandra Djordjevića sa mesta selektora košarkaške reprezentacije Srbije koja je zauzela peto mesto na svetskom prvenstvu, o svečanoj promociji najmladjih oficira Vojske Srbije, o najavi dolaska ruskog predsednika vlade Dimitrija Medvedeva u Beograd i drugim temama.

ALO   "Vučić: Vi ste ešalon slobode", list piše o svečanoj promociji najmladjih oficira. Pod naslovom: "Djordjević odlazi, stiže Kokoškov", list piše da je Srbija ostala bez selektora u muškoj košarci.

BLIC  -  "Slučaj koji je ismejao pravdu" deset godina od afere "Indeks" u Srbiji. Intervju princeze Jelisavete Karadjordjević za taj list pod naslovom "Život me je naučio da ne marim za materijalne stvari".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Medvedev u Beogradu na Dan oslobodjenja" o dolasku ruskog premijera Dimitrija Medvedeva u Beograd na Dan oslobodjenja u Drugom svetskom ratu. "Ponosni pred licem junačkih predaka" o svečanoj ceremoniji promocije najmladjih oficira Vojske Srbije u Beogradu. "Saletovo zbogom 'orlovima'" o odlasku srpskog selektora.

KURIR  -  "Srbija napreduje", oproštajni intervju ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota. "Odlazim sa klupe Srbije", o odlasku Aleksandra Djordjeića sa mesta selektora muške košarkaške reprezentacije.

POLITIKA  -  Intervju ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka za taj list "Bez Rusije nema rešenje za Kosovo". "Djordjević se povukao s mesta selektora", piše list.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.