AAA

DRUšTVO | 16.09.2019 09:00 > 16.09 09:00

Naslovne strane za ponedeljak, 16. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak pišu o obeležavanju 75-godišnjice operacije "Halijard", o odlasku Saše Djordjevića sa mesta selektora košarkaške reprezentacije Srbije, o Paradi ponosa u Beogradu i o drugim temama.

ALO  -  "Ana šetala sa devojkom Milicom", list piše o tome da je premijerka Srbije Ana Brnabić sa partnerkom prisustvovala Paradi ponosa. "Divac aminuje dolazak Kokošova na klupu orlova",  list piše o odlasku Aleksandra Djordjevića sa mesta selekotra košarkaške reprezentacije i o potencijalnim kandidatima za to mesto.     

BLIC  -  List u specijalnom izdanju donosi temu "Ekonomska budućnost Srbije". Objavljuje intervjue sa nekoliko javnih ličnosti medju kojima sa premijerkom Anom Brnabić, predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, glumicom Cecom Bojković i fudbalerom Milošem Degenekom.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Vašington žrtvovao Srbiju kao saveznika", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na skupu u Pranjanima tokom obeležavanja 75-godišnjice operacije "Halijard", u kojoj je spaseno 500 američkih pilota u Drugom svetskom ratu. "Dao više trojki nego sedam ekipa" o reprezentativcu Srbije u košarci Bogdanu Bogdanoviću koji je izabran za jednog od pet najboljih igrača Svestskog prvenstva u Kini.

DANAS  -  "Od Srbije na bensendinima Vučić izvlači svoj rejting", intervju potpredsednice Narodne stranke Sande Rašković Ivić. "Rektorat udoban kao hotel sa dve zvezdice" o blokadi Rektorata od strane Udruženja Jedan od pet miliona. "Djordjević otišao, problemi ostali" o odlasku selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

INFORMER  -  "Vučić: Mi Srbi i Amerikanci ne smemo biti neprijatelji", list o obeležavanju 75-godišnjice operacije Halijard. "Saša Obradović: Hoću da budem novi selektor", list piše o kandidatima za selektora košarkaške reprezentacije Srbije nakon odlaska Saše Djordjevića.

KURIR  -  "Vučič: SAD žrtvovale najboljeg saveznika", list piše o obeležavanju operacije Halijard i prenosi poruke predsednika Srbije. "Srbija najbolja za startap kompanije", list piše da je prema istraživanju organizacije "Startap Genome" Srbija jedna od najpožejnijih destinacija za firme koje započinju biznis.

POLITIKA  -  "Halijard sprijateljio Srbiju i Ameriku" o obeležavanju 75-godišnjice operacije "Halijard". List piše o blokadi Rektorata pod naslovom "Rukovodstvo BU traži prekid blokade".

SRPSKI TELEGRAF  -  O obeležavanju operacije Halijard list piše "Vreme je da SAD i Srbija ponovo budu prijatelji". "Rat u KSS. Pratili utakmice u dva klana", list piše o odnosima u Košarkaškom savezu Srbije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.