AAA

DRUšTVO | 18.09.2019 08:55 > 18.09 08:55

Naslovne strane za sredu, 18. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 18. septembar 2019. pišu o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešenju kosovskog pitanja, o rekonstrukciji nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu, o blokadi Rektorata Beogradskog univerzitata aktivista Udruženja Jedan od pet miliona i o drugim temama.

BLIC  -  "Holandjanka specijalni EU izaslanik za Kosovo?" o Angelini Ajhorst koja bi trebalo umesto Federike Mogerini da posreduje u srpsko-albanskim razgovorima. "Nije bilo svadje sa Saletom i Dekijem", izjava predsednika Košarkaškog saveza Srbije o dogadjajima tokom Svetskog prvenstva u Kini.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Nije naše da smenjujemo ministre", izjava rektorke Beogradskog univerziteta Ivanke Popović o zahtevu aktivista Udruženja Jedan od pet miliona koji blokiraju Rektorat. "Oštetili Klinički za 26 miliona", o hapšenju 13 osoba u Kragujevcu zbog malverzacija.

DANAS  -  "Nova rekonstrukcija donosi nove probleme" o rekonstrukciji nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu. "Univerzitet mora da odblokira strah", izjava redovnog profesora Rudarsko-geološkog fakulteta i dopisnog člana SANU Vladice Cvetkovića.

KURIR  -  "Profesor i policajci dilovali drogu djacima" o hapšenju petočlane grupe u Majdanpeku zbog prodavanja droge.

INFORMER  -  "Marin: Zvezdu niko ne sme da potceni", izjava fudbalera Crvene zvezde Marka Marina pred meč protiv nemačkog Bajerna u Ligi šampiona. List piše da Predizborna kampanja u Austriji donosi neverovatna obećanja, pod naslovom "Kurc: Srbi, glasajte za mene, ja ću podržati podelu Kososva".

POLITIKA  -  "Ćosić, Djindjić i ja jedini smo izneli nekakav plan o Kosovu" izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešenju kosovskog pitanja. "Bugarski sud dao zeleno svetlo za gradnju Turskog toka" o dozvoli koju je saudijski konzorcijum "Arkad" dobio za izgradnju gasovoda od Bugarske do Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Vučić: Smenili bi Vesića a ništa 220 miliona evra štete na Mostu na Adi", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom rekonstrukcije nedavno završene rekonstrukcije Trga Republike u Beogradu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.