AAA

DRUšTVO | 18.09.2019 10:20 > 18.09 10:20

Djordjević obećao pomoć porodicama kidnapovanih i ubijenih na KiM

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević danas je izjavio da će ministarstvo sve učiniti, u okviru svojih nadležnosti, kako bi porodicama stradalih na Kosovu i Metohiji (KiM) pružilo neophodnu pomoć, ali da sve mora da bude uradjeno prvenstveno u dogovoru i kroz zajedničku saradnju sa Kancelarijom za KiM.

On sa direktorom vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Djurićem razgovarao o najboljim načinima za rešavanje problema koje imaju porodice kidnapovanih, nestalih i ubijenih lica na KiM.
"Želimo da porodice stradalih na KiM-u znaju da Vlada Srbije misli na njih i da će sve učiniti da, barem na neki način, ublaži njihovu bol i pomogne im u okviru mogućnosti koje imamo", rekao je Djordjević, saopštio je njegov kabinet.
Kako je navedeno, Djurić je zahvalio je Djordjeviću na ličnom angažovanju u rešavanju problema koje imaju porodice stradalih na KiM-u i istakao da Kancelarija ulaže sve napore kako bi se ti problemi rešili, kao i da će uz saradnju sa ministarstvom uspeh u tome biti mnogo brži i bolji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.