AAA

DRUšTVO | 18.09.2019 10:25 > 18.09 10:25

CarGo donirao milion dinara za NURDOR


Udruženje gradjana "CarGo" priključilo se humanitarnoj akciji Udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) donacijom od milion dinara za izgradnju roditeljske kuće u kojoj će boraviti deca i njihove porodice tokom trajanja lečenja u Beogradu.

Udruženja će pružiti i inovativnu pomoć na putu članovima NURDOR-a tokom njihove šetnje od 250 kilometara, odnosno 260.000 koraka, na putu od Niša do Beograda.

"Šetnja od 260 hiljada koraka je šetnja za život. Naravno, kao Udruženje koje omogućava inovativnu pomoć na putu, bez razmišljanja smo odlučili da im budemo podrška tokom ove šetnje. Ponosni smo što možemo da budemo deo ove veličanstvene akcije, kojom zajedno radimo za Srbiju, menjamo sebe, ali i utičemo na svest drugih pojedinaca i kompanija", rekao je predsednik Udruženja "CarGo" Alekandar Vučić.
 
On pozvao gradjane da se uključe u akciju prikupljanja novca za decu obolelu od malignih bolesti tako što će na svom telefonu instalirati NURDOR aplikaciju "Pruži korak" i pešačiti za izgradnju roditeljske kuće.

"NURDOR je napravio aplikaciju koja povezuje donatore koji 'plaćaju korake' sa gradjanima iz cele Srbije koji pešače. Zato pored gradjana, pozivamo i druge kompanije da se uključe i 'podrže korak' svakog od ljudi koji šeta za decu obolelu od raka", rekao je Vučić.

Naveo je da je kompanija CarGo Technologies, čiju aplikaciju udruženje koristi, kao inovator prepoznao značaj aplikacije koja prikuplja sredstva i da su odlučili da opredele milion dinara, na čemu im je on zahvalio.

"Ova akcija pokazuje kako digitalna transformacija poboljšava život u Srbiji. Zato je ovo priča koja pomera granice. Ovo je borba za život, a naša dužnost je da budemo borci", istakao je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.