AAA

DRUšTVO | 21.09.2019 14:25 > 21.09 14:25

Saniran kvar na uglu Karnegijeve i Kraljice Marije, stabilizacija snabdevanja u narednih par sati

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da je saniran kvar na uglu ulica Кarnegijeve i Кraljice Marije i da će doći do stabilizacije vodosnabdevanja u naredih par sati, a da su ekipe tog preduzeća nakon više od 24 sata sanirale defekt na tom magistralnom cevovodu.

"Po punjenju i reparaciji sistema, svim potrošačima u centralnim gradskim zonama, koji su zbog pomenutog kvara na predmetnom području imali umanjeni pritisak ili bili bez vode, sistem vodosnabdevanja biće normalizovan u narednih par sati", navodi se u saopštenju.

"Beogradski vodovod i kanalizacija" se još jedanput izvinio gradjanima na neprijatnosti i dodao da su njihove ekipe uložile maksimalan trud da gradjanima u što kraćem mogućem roku obezbede uredno vodosnabdevanje.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je danas da je popravka magistralnog cevovoda u Karnegijevoj ulici "upravo završena" i najavio da će stanari okolnih ulica u centru grada dobiti pijaću vodu "u naredna dva sata".

Vesić je na svom profilu na Fejsbuku naveo da je "počelo puštanje vode u sistem" i da će vodosnabdevanje blokova izmedju ulica Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove biti normalizovano "u naredna dva sata dok se cevi napune".

On je dodao da će 20 cisterni sa pijaćom vodom ostati u tim ulicama do 15 časova "za svaki slučaj".

Juče je u ranim jutarnjim časovima došlo do havarije na magistralnom cevovodu u Karnegijevoj ulici zbog čega je došlo do izlivanja vode u toj i okolnim ulicama. Saobraćaj u tom delu grada bio je otežan zbog velike količine vode i mulja.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.