AAA

DRUšTVO | 22.09.2019 10:30 > 22.09 10:30

Naslovne strane za nedelju, 22. septembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za nedelju, 22. septembar 2019. godine pišu o sastanku predstavnika Srba u Bosni i Hercegovini sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, o umetnici Marini Abramović, otvaranju njene izložbe "Čistač" u Beogradu i o drugim temama.

ALO  -  "Šarčević: Blokada rektorata je bezobrazluk opozicije", izjava ministra prosvete Mladena Šarčevića povodom blokade zgrade rektorata od strane studenata iz "Jedan od pet miliona".
BLIC  -  "Marina Abramović: Žene su jače od muškaraca", izjava umetnice Marine Abramović za taj list. "Goran Vesić: Legitimitet izborima daju gradjani a ne stranke", izjava zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Bakirova platforma tera RS na otcepljenje", izjava Milorada Dodika prilikom susreta sa Aleksandrom Vučićem. "Igra na pobedu bez favorita", treneri Partizana i Crvene zvezde o predstojećem večitom derbiju.

KURIR  -  "Moj Beograd me je prihvatio", o otvaranju izložbe Marine Abramović. "Partizan i Zvezda igraju 161. put", o predstojećem derbiju.

POLITIKA  -  "Sukob bi bio kraj za sve", odgovor Vučića na zahtev Dodika da od Srbije dobije pomoć za osposobljavanje bezbedonosnih jedinica kao odgovor na deklaraciju Stranke demokratske akcije o formiranju Republike Bosne i Hercegovine. "Moja kuća je ovde", izjava umetnice Marine Abramović na otvaranju izložbe "Čistač" u Beogradu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.