AAA

DRUšTVO | 23.09.2019 09:40 > 23.09 09:40

Naslovne strane za ponedeljak, 23. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak pišu o vršnjačkom nasilju, o predstojećim izborima i o nastavku lobiranja protiv prijema Kosova u Interpol.ALO  -  "Ubijen ključni svedok zločina OVK", o ubistvu zaštićenog svedoka u slučaju protiv kumanovske grupe Afrima Beriše. "Partizan razbio Zvezdu u derbiju", o pobedi Partizana nad Crvenom zvezdom u 161. "večitom derbiju".

BLIC  -  Na naslovnoj strani objavljuje priču o strašnom nasilju u Novom Kneževcu i hapšenju četvorice osumnjičenih da su vršnjaka tukli do smrti. Američki ambasador Kajl Skot u oproštajnom intervjuu kaže "Pružili smo vam ruku, na vama je da je prihvatite".
VEČERNJE NOVOSTI  -  Dominacija crno belih u fudbalskom derbiju "Partizan preslišao zvezdu!" Novosti nastavljaju da istražuju slučajeve kradje beba od pre tri decenije i prenose ispovest majke iz Požarevca čijim se blizancima izgubio svaki trag.

DANAS  -  List prenosi da je imao uvid u detalje plana izvetioca Evropskog parlamenta za Srbiju o pregovorima vlasti i opozicije: "Mekalister predlaže dijalog i nakon izbora". Bivši američki ambasador Kameron Manter tvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste za razgovor o Kosovu, ali ne i za potpis.

KURIR  -  "Partizan razbio Zvezdu", o pobedi Partizana nad Crvenom zvezdom. "Povećali smo naplatu poreza za trećinu", intervju direktorke Poreske uprave Dragane Marković.

INFORMER  -  "Partizan prišao Zvezdi na bod", o promeni na tabeli fudbalske Super lige u Srbiji posle pobede Partizana nad Crvenom zvezedom u 161. "večitom derbiju".

POLITIKA  -  "Srbija nastavlja lobiranje protiv prijema Kosova u Interpol", a naši političari vide kao zamku stav prištinskih zvaničnika da ove godine neće ni aplicirati. Politika posetila bazu "jug" kod Bujanovca: "Obuka mirovnjaka po libanskom scenariju".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.