AAA

DRUšTVO | 11.11.2019 10:15 > 11.11 10:15

Naslovne strane za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine najviše pišu o sastanku lidera Zapadnog Balkana na Ohridu na kojem je bilo reči o inicijativi o slobodnom kretanju robe, usluga, ljudi i  kapitala "mali šengen", o govoru lidera Srpske desnice Miše Vacića na osnivanju odbora u Šapcu, nastavku dijaloga vlasti i opozicije i drugim temama.

ALO  -  "Najveća pobeda u Srpskoj istoriji", list podseća da je na današnji dan završen Prvi svetski rat u kome je poginulo više od milion i 200 hiljada Srba. Državna sekretarka MUP-a Biljana Ivković Popović kaže "Stefanoviću ne mogu da oproste uspehe".

BLIC  -  "Vacić postaje ozbiljna pretnja za Srbiju", o govoru lidera Srpske desnice u Šapcu u kojem je izmedju ostalog gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću poručio da se "pakuje jer će biti proteran u zatvor". "Lakše i jeftinije za biznis i gradjane", o inicijativi "mali šengen" izmedju Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Mali šengen nije i nova Jugoslavija", o inicijativi "mali šengen". "Srbija žali za Mihailom", o smrti najboljeg mladog srpskog fizičara Mihajla Sporića.

DANAS  -  "Opozicija traži zabranu Srpske desnice i hapšenje Miše Vacića", o govoru Miše Vacića u Šapcu. "Najava nove ekipe poslušnika", tekst o tome da se stalnim pričama o čistkama u SNS disciplinuju članovi i funkcioneri.  

INFORMER  -  Koridor deset do Bugarske "Autoput od kojeg ćemo najviše zaraditi". Provokacija "Kurti u Tirani pravi veliku Albaniju".

KURIR  -  Pod naslovom "Nikad jači" list piše da je Srbija za tri godine uložila 830 miliona evra u vojsku. Skandal u prvoj ligi "Sudija svirao šest penala".

POLITIKA  -  "U Severnu Makedoniju i Albaniju bez pasoša", o inicijativi "mali šengen". "Druga runda s Evropom u ringu", o nastavku dijaloga opozicije i vlasti koji će biti održan ove nedelje.

SRPSKI TELEGRAF  -  Ekskluzivno otkriva tajne arhive od pre 73 godine u kojima piše da je jedan "Ministar ukrao dokumenta o Draži".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.