AAA

DRUšTVO | 13.11.2019 08:50 > 13.11 08:50

Naslovne strane za sredu, 13. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 13. novembar, najviše pišu o susretu predsednika Srbije sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Parizu.BLIC  -  "'Mali Šengen' je dobar korak na putu ka EU" o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa francuskim predsednikom Emanuelmom Makronom u Parizu. "Svaki deseti odbornik u Srbiji je preletač" o podacima promene izborne volje gradjana.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Ponovljeno pred Makronom: Dok se ne ukinu takse nema ni dijaloga" o susretu predsednika Srbije sa francuskim predsednikom Makronom u Parizu.

DANAS  -  "Tepić: U prodaji oružja Vučić lično posredovao" o navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. "Obradović: Firma GiM i Bereta ulaze u Zastava oružje" uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović za taj list govori o tome da se planira promena vlasništva fabrike u Kragujevcu.

KURIR  -  "Makron pričao s Trampom pa hitno pozvao Vučića i Tačija", o sastanku predsednika Srbije sa francuskim kolegom u Parizu.

INFORMER  -  "Vučić: Rekao sam Makronu, Priština mora da ukine takse" o sastanku predsednika Srbije i predsednika Francuske.

POLITIKA  -  "Brisel i Pariz žele da zadrže glavnu ulogu" o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa francuskim predsednikom Makronom u Parizu. "Misteriozna smrt osnivača 'belih šlemova'" o smrti bivšeg britanskog oficira u blizini Istanbula koji je suosnivač humanitarne organizacije u Siriji "beli šlemovi".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.